Mathematics
garrison45
43

A car is traveling at a speed of 44 feet per second. What is the car's speed in miles per hour? How many miles will the car travel in 2 hours? In your computations, use the fact that 1 mile is equal to 5280 feet. Do not round your answers.

+4
(2) Answers
antone01

44 x 60 = 2640 feet per minute x 60 = 158400 feet per hour158400/5280 = 30 miles per hour 30*2 = 60 miles in 2 hours

Beli

44*60*60=158,400158,400/5280 = 3030mph and 60 miles in 2 hours.

Add answer