Physics
MernaDifede385
31

A car traveling with constant speed travels 150 km in 7200 s. What is the speed of the car?

+3
(2) Answers
sharonnicole

so you probably want the rate in hours, so you divide 7200 by 60 and then divide that by 60 again to get 2 hours, which is 150 km/2hours which you can then simplify to 75 km per hour

ldoubleu98

7200 s / 60 = 120 min 120 min / 60 =2 hr so 150 km / 2 hr = 75 km per hour

Add answer