Mathematics
HoHlover
7

A train traveled 250 mi in 2 hours. If it traveled at the same rate of speed how long would it take the train to travel 600 mi

+0
(1) Answers
tarzan

250 x 2=500 it can travel 500 mi in 4 hour at the same speed. 250/2=125 It can travel 125 mi in 1 hour. 4+1 = 5 hours  The train can travel 625 mi in 5 hours  I think you can figure the rest

Add answer