Mathematics
IngeChwieroth
5

Amelia had a landscaper plant 12 trees, Of these, 1/4 of them cost $25 each, 1/3 of them cost $35 each, and the rest of them cost $50 each. What was the total cost of the trees?

+0
(2) Answers
MegaBoss9843

Find 1/4 and 1/3 of 12. 12 ÷ 4 = 3, so 3 = 1/4. 3 x $25 = $75. 12 ÷ 3 = 4, so 4 = 1/3. 4 x $35 = $140. 3 = 4 ' 7; 12 - 7 = 5; 5 trees are remaining; 5 x $50 = $250. Now add all the totals together: $75 + $140 + $250 = $465; the total is $465. This was actually super easy! Just think about it for a while, or ask a parent or friend or someone to help you (if not on Brainly). Anyway, hope this helped!

Bingo

Okay so 1/4 of the 12 trees is 3 of the 12 trees so those 3 trees will cost $75 (3 x 25=75). Next, 1/3 of 12 is 4 so you multiply 4 by $35 which will be $140. So far, there are 7 trees and the rest cost $50 so that means 5 trees cost $50 each. You multiply 5 by $50 and your answer will be $250. Lastly, you will need to add $75, $140, and $250 together. Then you will get your answer $465.

Add answer