# Answer Both questions pls!!!!! 1. Which speed is the fastest? 30 miles/ 1 hour 90 miles/ 2 hours 180 miles/ 3 hours 240 miles/ 6 hours 2. Which rate is the lowest price? 2.50 dollars/ 5 lbs 2.40 dollars/ 6 lbs 3.00 dollars/ 6 lbs 2.40 dollars/ 4 lbs

1. 30 miles per hr 90 miles for 2 hrs = 90/2 = 45 miles per hr 180 miles for 3 hrs = 180/3 = 60 miles per hr 240 miles for 6 hrs = 240/6 = 40 miles per hr fastest is : 180 miles for 3 hrs 2. 2.50 for 5 lbs = 2.50/5 = 0.50 per lb 2.40 for 6 lbs = 2.40/6 = 0.40 per lb 3.00 for 6 lbs = 3.00/6 = 0.50 per lb 2.40 for 4 lbs = 2.40/4 = 0.60 per lb Lowest price is : 2.40 for 6 lbs

1. 30 miles per hr 90 miles for 2 hrs = 90/2 = 45 miles per hr 180 miles for 3 hrs = 180/3 = 60 miles per hr 240 miles for 6 hrs = 240/6 = 40 miles per hr fastest is : 180 miles for 3 hrs 2. 2.50 for 5 lbs = 2.50/5 = 0.50 per lb 2.40 for 6 lbs = 2.40/6 = 0.40 per lb 3.00 for 6 lbs = 3.00/6 = 0.50 per lb 2.40 for 4 lbs = 2.40/4 = 0.60 per lb Lowest price is : 2.40 for 6 lbs