Mathematics
nuonuo
17

Emily bought 3 shirts for $12.50 each and a pair of shorts for $20. She had a coupon for $3 off her purchase, before sales tax. Sales tax is 6%. How much did Emily pay for the clothes after the coupon and sales tax? A 54.5 B 57.77 C 60.5 D 64.13

+1
(1) Answers
bilsumaye

3 x 12.50 = 37.5 + 20 = 57.5 57.5- 3 = 54.5 54.5 x .06 = 3.27 54.5 + 3.27 = $57.77 is the answer

Add answer