Mathematics
vikasrockzzz58
14

Eric spent $22.00, including sales tax, and 2 jerseys and 3 pairs of socks. The jerseys cost $6.75 each and the total sales tax was $1.03. Fill in the table with the correct prices. (the table says, Cost of each Jersey, cost of each pair of socks,cost of sales tax. On the right it says on the top cost so what do I put please)

+1
(1) Answers
davep

$22.00 - $1.03 =$20.97 $6.75 × 2 =$13.50 $20.97 - $13.50 =$6.75 $6.75 ÷ 3 =$2.25 Each pair of socks cost $2.25

Add answer