Mathematics
love2206
19

Isabella had a week to read a book for a school assignment. She read an average of 36 pages per day for the first three days and an average o f44 pages per day for the next three days. She then finished the book by reading 10 pages on the last day. How many pages were in the book?

+1
(2) Answers
samc

It would equal 250 pages becasue if you do 36x3=108 then 44x3=132 add those together =240 and then add 10

Jayda

ok 3 days=36 pages per day 3 other days=44 per day 1 last day=10 pages so to get number of pages number of pages=(rate of how many pages per day) times (number of days) 3 days, 36 pages per day 3 times 36=pages on those days=108 pages 3 days 44 pages per day 3 times 44=pages on those days=132 pages and 10 add them up 108+132+10=250 answer is 250 pages in book

Add answer