# Janet is buying a $28 necklace. The store reduces the price by 20% and then applies a $2 off coupon. How much will Janet pay for the necklace? Could you show the work please? I would really appreciate it.

make two im so sorry i would show you on paper hard to do it on here i will try 2 2o ---=--- 28 100 then you need to cross multiply

Original cost of the necklace = $28 Percentage by which the store reduces the price of the necklace = 20% Amount of discount given by the store on the necklace = (20/100) * 28 = 28/5 dollars = 5.6 dollars So The price of the necklace after discount = (28 - 5.6) dollars = 22.4 dollars Amount of discount on coupon = $2 Then Price of the necklace after deducting coupon discount = (22.4 - 2) dollars = 20.4 dollars So Janet will pay 20.4 dollars for the necklace.