Mathematics
TstM01423153108
8

Kelsie sold digital cameras on her website. She bought the cameras for $65 each and included a 60% markup to get the selling price. To the nearest dollar, what was the selling price for one camera?

+0
(2) Answers
raul1225

$125, because 65 plus 60 equals 125 idk the anser just random

Derick280

Find 60% of 65 then add it to 65: 0.6 * 65 = 39 Now add it to 65: 39 + 65 = 104 So she's selling camera's for $104 each.

Add answer