Mathematics
desstinyyy
19

Kristen spent $131 on shirts. Fancy shirts cost $28 and plain shirts cost $15. If she bought a total of then how many of each kind did she buy?

+1
(1) Answers
javierbotello

There would be two fancy shirts and five plain shirts because 28 times 2 equals 56 and 7 minus 2 equals 5 so 15 times 5 equals 75 and 75 plus 56 equals 131

Add answer