Mathematics
grasshopper123
17

Linh buys two T-shirts for $12 each, a pair of shoes for $28, and a pair of jeans for $45. She has a coupon for 30 percent off her total purchase. There is no tax on her purchase. What is the final price that Linh pays?

+1
(1) Answers
thi

2 times 12 equals 24 24 + 28 + 45 = $97 What is 10% of 97? It is 9.7. 9.7 times 3 equals 29.1  $97 - $29.10 = $67.90 The final price is $67.90.

Add answer