Mathematics
Johna746
19

On Friday Alexis bought 7 T shirt for 18 each she also bought 4 sports caps for 14 each and a pair of shoes for 26. How much money did Alexis spend on Friday?

+1
(1) Answers
gghjb

We have to multiply 7 by 18 to find out how much she spent on t-shirts. 7 × 18 = 126 We multiply 4 by 14 to find out how much she spent on caps. 4 × 14 = 56 Now we add 126 (shirts) and 56 (caps) and 26 (shoes). 126 + 56 + 26 = 208 she spent on Friday

Add answer