# the cost to rent a hall for school functions is 60$ per hour. write an expression for the cost of renting the hall for h hours. make a table to find how much it will cost to rent the hall for 2, 6, 8, and 10 hours// How do I make this table? thank you in advance

The expression for the amount of time rented would be: C=60(h), I choose this expression because C would stand for cost, 60 for the amount per hour, and h for the piece of expression being given. Now when you need to find the amount per hour, the brackets means to times; so you'd plug in the hour needed to be found in h, and times 60 by the hour. Your table should look like this : COST PER HOUR | HOURS | COST $60 | 2 | $60 x 2 = $120 $60 | 6 | $60 x 6 = $360 $60 | 8 | $60 x 8 = $480 $60 | 10 | $60 x 10 = $600