Matematică
gradinaridana2002
4

La o alimentara s-au adus 243 kg. de mere si 279 kg. de pere , ambalate separat in lazi de cate 9 kg. In prima zi s-au vandut 117 kg. mere si 153 kg. pere. Cate lazi pline se mai aflau seara, in magazin ? Rezolvati problema in doua moduri. Va implor,e urgent !!! In doua moduri imi trebuie ,DAU COROANA!

+0
(2) Răspunsuri
iubito

242-117= 125 kg ramase de mere seara 279-153=126 kg ramase de pere seara 125÷9=13.8 => 13 lăzi mere 126÷9=14 => 14 lăzi pere Bănuiesc ca asa se rezolva..alta idee nu am..Sper ca te-am ajutat

bustenig

243:9=27 lazi de mere 279:9=31 lazi de pere 117:9=13lazi de mere s-au vandut 153:9=17 lazi de pere s-au vandut (27-13)+(31-17)=14+14=28 lazi mai erau pline seara modul 2 (243:9-117:9)+(279:9-153:9)=(27-13)+(31-17)=14+14=28

Adaugă răspuns